MyDrives MyHabits MyMatch

Succesvoller (samen)werken

Medewerkers en teams die hun drijfveren en talenten optimaal benutten zijn aantoonbaar succesvoller. De kleurentheorie van MyDrives, MyHabits en MyMatch zorgt ervoor dat organisaties als geheel stappen kunnen blijven maken door inzicht in onbewuste en bewuste drijfveren en gedragspatronen. Met als doel: de juiste persoon op de juiste plek.

De MyDrives analyse is een online vragenlijst waarmee je inzicht krijgt in waarom je de dingen doet die je doet op een voor jou kenmerkende manier. Wat maakt jou echt jou? Inzicht in je persoonlijke drijfveren en de factoren waar je de kriebels van krijgt, zorgen ervoor dat je je eigen persoonlijkheid beter leert kennen, dat je weet waar je energie van krijgt en waar je energie aan verliest. Ook leer je anderen en het effect van hun gedrag op jou beter begrijpen. Hierdoor kun je de onderlinge samenwerking soepeler laten verlopen en word je beter in staat om stress te voorkomen. Uit deze analyse komen ook voorkeursrollen, de rol in teamverband die je op het lijf is geschreven. Als je werk past bij je voorkeursrollen dan is de kans het grootst dat je er plezier in hebt en succesvol bent.

Waar MyDrives is gericht op ‘wat wil ik’, is MyHabits gericht op ‘wat laat ik zien’. De MyHabits 360°-vragenlijst is gebaseerd op de kleurentheorie van MyDrives en maakt gebruik van de voorkeursrollen uit de MyDrives-analyse. Wanneer iemand het gedrag laat zien dat aansluit op zijn persoonlijke drijfveren en voorkeursrollen, is de kans het grootst dat hij energie krijgt en in een flow terechtkomt.

Wanneer je inzicht hebt in jouw drijfveren en het MyHabits 360°-gedragsprofiel, krijg je een helder beeld van het ontwikkelpotentieel. Persoonlijk gedrag is geen statisch iets. Door nieuwe omgevingen, successen en tegenvallers ben je in staat om nieuw en ander gedrag te ontwikkelen. Met name de kleuren die niet door jouw omgeving in je gedrag worden waargenomen, bieden kansen voor groei en ontwikkeling. MyHabits is een coachingstraject gericht op anders denken, ontwikkelen van jezelf op die elementen waar je energie van krijgt!

MyMatch hanteert 21 gedragstypen, die in specifieke kleuren zijn uitgevoerd. Ze brengen het gewenste profiel van een (toekomstig) medewerker overzichtelijk en objectief in kaart om tot een perfecte match te komen. Objectief. Zodat er geen ruimte is voor foutieve interpretaties tijdens het selectietraject. Dit traject stelt jou als werkgever in staat om gericht na te denken over welke drijfveren noodzakelijk zijn voor de functie, het team en de organisatie én of deze aansluiten bij de onderliggende drijfveren van de geselecteerde persoon. Op deze manier investeer je als werkgever in je team!

QR MyDrives

Scan bovenstaande QR-code en ontvang gratis een MyDrives miniscan!