OVER EDMÉE

Getrouwd, moeder van 2 energieke jongens, sociale wetenschapper en standvastig visionair. Houdt van reizen en haar labrador, kookt graag en geniet van yoga en gezelligheid met de bijzondere wijnvondsten van Daniëlle. Helemaal groen en geel.

‘Human Being Management heeft eigenlijk altijd al in mij geleefd. Via een paar omwegen ben ik me na mijn opleiding Bedrijfskunde verder gaan specialiseren in Strategisch HRM. Toen ik jarenlang verschillende functies en rollen vervuld had in het internationale bedrijfsleven, begon het te kriebelen en werd ik onrustig. Ik wilde meer. Meer diepgang. Volgde elk jaar wel een training, leergierig en gedreven als ik ben. Mijn eigen burn-out heeft vervolgens ertoe geleid dat ik nu echt weet wat ik wil en waar ik energie van krijg.

Mijn passie voor mensen, culturen en organisaties is mijn innerlijke drive om samen aan de slag te gaan en een mensgerichte cultuur na te streven in organisaties. Win-win situaties kunnen volgens mij alleen ontstaan wanneer talenten optimaal en duurzaam ontwikkeld en ingezet worden. Op die manier vormen ieders individuele krachten namelijk de perfecte match en kan ook de organisatie floreren. Het is een olievlek die groeit. Ik wil heel graag de inspirerende factor zijn in dit geheel en adem in alles wat ik doe amplitie uit.’
Verbinding, daar draait het om!

OVER DANIËLLE

Getrouwd, moeder van 2 prachtige dochters, arbeids- en organisatiepsycholoog in hart en nieren, gezondheidswetenschapper en sterk gericht op persoonlijk en effectief leiderschap. Kookt graag, is altijd op zoek naar bijzondere wijnen, geniet van het leven, haar familie, vrienden, katten, lezen en complexe puzzels. 

‘Mijn persoonlijke missie is om mensen handvatten te geven waarmee ze goed in hun vel zitten. Als dochter van een arbeidsdeskundige is mijn interesse in het gedrag van mens in relatie tot werk, team en organisaties ontstaan. De keuze voor de studie Gezondheidswetenschappen was voor mij heel logisch: ik leerde meer over het gedrag van de mens in relatie tot biologie, (epi)genetica en de context waarin iemand zich bevindt. Ik ben daarna gaan werken in een groot revalidatiecentrum, waarbij ik me heb bezighouden met onderzoek naar belasting en (arbeids)belastbaarheid en complexe vraagstukken op het snijvlak van arbeid en gezondheid.
Geel en oranje.

Het gevoel hebben dat je op de juiste weg zit, dat je dát ene stukje hebt gevonden wat je interesseert, heeft ertoe geleid dat ik naast mijn baan opnieuw ben begonnen met een studie Arbeids- en organisatiepsychologie. Hierbij heb ik een bijzondere interesse ontwikkeld voor corporate anthropology (culturele aspecten in een organisatie), teamfunctioneren en persoonlijk leiderschap. Medio 2018 heb ik ook de opleiding Effectief Leiderschap aan de Universiteit van Groningen afgerond. Met die theoretische onderbouwing – maar vooral met de praktische ervaringen van alles wat goed (en niet goed…) gaat – kan ik handvatten bieden voor ontwikkeling. In deze bijzondere tijd, waarin het behouden van medewerkers en dus kennis en know how essentieel is voor het voortbestaan van organisaties is dat van wezenlijk belang.’
Mijn motto: bevlogenheid, flow, betrokkenheid en …. Amplitie!

OVER GUIDO

Inspirerende en inlevende strateeg, innovatief op organisatieniveau. Kook-freak en al 10 jaar wijnimporteur van de mooiste schatten uit het beloofde land (Italië). La dolce vita! In Italië getrouwd met Janou en trotse vader van zoon Pieter en dochter Laura. Loopt hard om zijn hoofd leeg te maken en over vragen na te denken. Piano spelen en diepzee duiken zijn de andere hobby’s. Behoorlijk oranje, geel met een flinke dosis groen.

‘Ik help graag mensen en organisaties die zich in het licht van de veranderende tijdgeest blijvend willen ontwikkelen en daarbij belang hechten aan integraliteit, integriteit en impact. Dat doe ik vanuit een metaperspectief van waaruit je koers kunt zetten richting een duurzame toekomst. Voor jezelf, je medewerkers, je klanten, je aandeelhouders en de wereld als geheel.’

Transformatie en transitievraagstukken geven mij energie, ik zorg voor beweging, dynamiek en de juiste koers. Begonnen aan de Hoge Hotelschool Maastricht voor een gezonde basis dienend leiderschap. Later ontwikkeld als strateeg en rentmeester tijdens een internationale MBA. En na, iets te ver voor de muziek, eigen ondernemer in elektrische auto’s te zijn geweest, verdiept als friskijker & dwarsdenker in transitiemanagement. De laatste jaren heb ik mij toegelegd op het coherentie-gedachtengoed. In de volle overtuiging dat organisatie-ontwikkel vraagstukken holistisch dienen te worden benaderd voor echt duurzaam verankerd resultaat. Dat is voor mij 3-ledig: werkgeluk, een steile groei-leer curve als organisatie en ook het juiste financiële resultaat.
Mijn motto: geluk is het enige dat zich vermenigvuldigt wanneer je het deelt!