Samenwerken met:

Suzanne Notten

Vitaliteitscoach

Gezonder, bewuster en meer ontspannen leven is waar ik mij mee bezig houd als vitaliteitscoach. Werk is een groot onderdeel van je leven. Vitale mensen zijn ook vitale medewerkers en maken ook dat je bedrijf of organisatie vitaal is. En dat past helemaal bij de visie en missie waar Amplitia voor staat. Mijn kracht is dat ik mensen letterlijk en figuurlijk in beweging kan krijgen. Mijn ervaringen als adviseur en manager in het bedrijfsleven helpen haar daarbij, maar zeker ook de positieve energie die ik meeneem om mensen te enthousiasmeren. Mijn passie is alles wat met eten te maken heeft.

Patricia Stoot

MfN-registermediator | Arbeidsmediator

Goed communiceren blijft de basis voor verbinding en een tevreden mens: zakelijk en persoonlijk. Als mediator help ik graag om de dialoog te herstellen door weer te verbinden. Mensen die een conflict hebben met elkaar zitten in een communicatiecrisis, met veel negatieve gevolgen, binnen én buiten de werkvloer. Het boeit mij wat een boodschap met iemand doet: wat maakt of breekt een verbinding? En belangrijker nog, hoe herstel je een breuk zodat mensen elkaar weer horen, zien een respecteren?

Met een allround communicatie-achtergrond en een passie voor taal geloof ik in de kracht van de juiste woorden, eerlijke emotie en een oprechte relatie. 

Vanuit vertrouwen, goede begeleiding en gezamenlijke inzet maakt mediation verbinding meestal weer mogelijk om van daaruit met elkaar oplossingen te zoeken en afspraken te maken. 

Als je écht luistert naar elkaar, hoor je zoveel meer.

Mieke Rijnbout

Arbeidsdeskundige | Bedrijfsfysiotherapeut

Wat het kernwoord is in mijn werk? Inzetbaarheid. Medewerkers laten floreren in hun werksituatie. Zorgen dat ze fluitend naar hun werk blijven gaan en zich goed voelen. Als werkgever kun je al veel doen met ‘signalen’ van je medewerkers: hoe gaat het met je? Het is vaak zo simpel om de veerkracht van je mensen te verhogen door te praten met hen en dóór te vragen. En daarnaar te handelen. En dat is nou net wat het team van Amplitia doet. Daarom werk ik graag met hen samen!

Als bedrijfsfysiotherapeut en arbeidsdeskundige adviseer ik ruim 20 jaar werkgevers en werknemers omtrent inzetbaarheid. Deze gecombineerde achtergrond blijkt steeds perfect aan te sluiten op de vraagstelling. Ik hou van korte lijnen en duidelijke communicatie, zodat we samen goede stappen kunnen zetten.

Kim Hendriks

Psychomotorisch therapeut

Getrouwd met mijn reislustige man Chris en moeder van een lief, actief meisje Jolie. Ik reis graag en veel, hou van het bourgondische leven, geniet van lekker eten en een drankje, geniet van mijn gezin! Mijn praktijk heeft niet voor niets de naam ‘La Vie Jolie’ gekregen.

‘Verbinding’ staat centraal op alle vlakken in mijn leven. Verbinding met gezin en familie, verbinding met cliënten, verbinding met netwerkpartners, enz. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste… de verbinding met mezelf (jezelf).

Als psychomotorisch therapeute ben ik diegene die de verbindingen maakt tussen het hoofd en het lijf, waarin ik bewegings- en lichaamsgerichte oefeningen inzet, om de cliënt in het gevoel en in de ervaring te zetten.

Samen onderzoeken we niet-werkende oude patronen en experimenteren met nieuwe werkende patronen, waarbij vooral de waarde ligt in de lijfelijke ervaring om deze te verankeren in het lijf.

Vier het leven met passie en voldoening!

Dyon Scheijen

Klinisch Fysicus Audioloog | ACT-therapeut | Kunstenaar

ART en ACT zijn mijn eigen beide reddingsboeien die ik zelf daarbij ook zie als energiegevers. Deze geven balans in mijn eigen glas. Dus dat wat ik mensen probeer mee te geven, pas ik zelf met veel plezier toe. En net door het anderen te leren, word ik mezelf nog bewuster van de waarden die ik zo belangrijk vind: inspirerend zijn, een gids zijn voor anderen. Met de ultieme waarde: een waardevol leven leiden.

“Wil je een waardevol en vitaal leven leiden? Aan de hand van jouw persoonlijke waarden koers bepalen? ACT (spreek uit als “ekt”, Engels voor doen) kan daarbij helpen. Persoonlijke ervaringen en gepassioneerde interesse in de mens bracht mezelf ertoe om me te specialiseren tot ACT-therapeut.

Amplitia staat voor mij gelijk aan “elkaar versterken”. De samenwerking met alle professionals om het beste voor de cliënt te bereiken. Het is van groot belang om eigen grenzen te bewaken en een eigen koers te houden, gebaseerd op waarden die er voor jezelf toe doen. ACT kan daarbij een mooie gids zijn.

Chantal van Kessel

Psycholoog | Reïntegratieconsulent

Samenwonend en moeder van een geweldige dochter. Gefascineerd door het gedrag van de mens, de onderliggende beweegredenen en mogelijkheden voor een duurzame gedragsverandering. 

Ik hou van reizen, koken, wandelen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Mensen beschrijven mij als down to earth, oprecht geïnteresseerd, betrokken en resultaatgericht. Ik vind het belangrijk dat mensen zich in een traject vrij voelen om zichzelf te zijn en open te zijn.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mentale ontwikkeling en gedragsverandering. Vandaar mijn keuze voor de opleiding Gezondheidswetenschappen. Na mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd op gebied van arbeidspsychologie en loopbaancoaching.
Persoonlijke- en vakgerelateerde  ontwikkeling staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn studie heb ik aangevuld met een opleiding Psychodiagnostiek, Basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy, IEMT en Master Practitioner NLP.

Mijn passie en focus ligt in begeleiding gericht op het versterken van het welbevinden en het bevorderen van potentie en werkbeleving.

Door middel van positieve psychologie naar amplitie.

Birgit Veskioja-Vrolijk

Internationaal Psycholoog (Engelstalig)

I am Birgit Veskioja-Vrolijk, an English-speaking psychologist based in Maastricht. Since 2017 I work in my private psychology practice International Psychologist Veskioja. I help the international community in the Maastricht region with their psychological problems and offering them tailor-made therapy programs. I work with individuals, couples, and also with families. I am a registered psychologist in the Netherlands (NIP).

In 2012 I graduated from Tallinn University with a master’s in psychology, specializing in counseling psychology. Further, I have completed a life coaching intensive course, basic training in cognitive behavioral therapy, and ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Now I use cognitive behavioral therapy, ACT, art therapy as well as mindfulness methods in my work.

Arno Wijsen

Personal Trainer

Personal Trainer in de breedste zin van het woord. Vanuit een sportieve instelling gedreven help ik mensen graag om hun doelen te behalen. Deze doelen kunnen variëren van het aanmeten van een gezondere leefstijl, een specifiek doel als een wedstrijd of gewoon laten ervaren wat iemand allemaal kan doen. In de samenwerking met Amplitia kijk ik hoe mensen te activeren en de beste koppeling te vinden met welke bewegingsvorm goed bij ze past. Iedereen laten bewegen op welke manier dan ook is voor mij de uitdaging waar ik me graag voor inzet.

Marion Geraeds

Arts Maatschappij & Gezondheid | ACT®or | ACT-coach | Intervisie- coach

Zorgprofessionals laten excelleren door persoonlijk leiderschap te nemen over leven en werk. Invulling geven aan werkgeluk en vitaliteit. Eigen regie nemen door bewust te zijn van al je talenten, natuurlijk potentieel en valkuilen. Dat is mijn missie. Zelfbewust keuzes maken in loopbaan en carrière, zorgt voor een goede work-life balance en draagt bij aan gezondheid, vitaliteit en veerkracht. Zelfreflectie slaat de brug naar effectieve communicatie en het aangaan van effectieve relaties met anderen. Persoonlijk leiderschap vanuit zelfbewustzijn en zelfreflectie legt de basis voor verbindend leiderschap in succesvolle organisaties.

Persoonlijke ontwikkeling en professionele groei zijn belangrijke drijfveren in mijn leven. Ik breng als arts, coach en trainer ruime ervaring mee, waarmee ik vanuit mijn achtergrond graag de positieve verbinding maak tussen gezondheid-mens-werk-organisatie. Inmiddels geef ik sinds jaren coaching, training en ben ik sparringpartner voor artsen en andere zorgprofessionals, onder andere op het gebied van communicatie, samenwerking en (medisch) leiderschap. Ik sta graag in contact met mensen en ik ga graag in gesprek met professionals en organisaties. Mijn aanpak is oplossingsgericht, oprecht, betrokken, respectvol en vergeet humor niet.

Na mijn geneeskunde-opleiding aan de universiteit Utrecht, heb ik mij verder gespecialiseerd binnen de publieke gezondheidszorg als arts voor Maatschappij en Gezondheid en later heb ik als bedrijfsarts en medisch adviseur ruime ervaring opgedaan. Op zoek naar een nieuwe frisse blik op arbeid en gezondheid, en verdere zelfontplooiing, was er een nieuwe koers binnen de medisch specialistische revalidatie (arbeidsrevalidatie). Binnen de opleiding van medisch specialisten geef ik supervisie, coaching en training. Verder ben ik als docent verbonden aan de UM / FHML en als intervisiecoach binnen het reflectie-onderwijs.

Paul Joosten

Loopbaancoach | Teamcoach | ACT®-or | interim HR

Gelukkig getrouwd, trotse vader van 2 prachtige dochters, communicatief en sociaal mens, verantwoordelijk visionair. Houdt van buiten zijn, tuinieren, wandelen, tennis en hardlopen. Geniet van gezelligheid met vrienden, lekker eten en drinken en af en toe wat “Vastelaovend” muziek maken. Gedreven om het leven van de werkende mens iedere dag een beetje mooier te maken.

Vertrouwen is voor mij het belangrijkste fundament. Vertrouwen leren geven en ontvangen in balans betekent enerzijds persoonlijke groei, maar heeft ook direct betekenis binnen teams en organisaties. En dat binnen alle geledingen: van leidinggevenden tot teamleden, van directie tot medewerkers.

Toen ik na een jarenlange zoektocht gedurende diverse geplande en niet geplande loopbaanervaringen de onbewuste aansturing van mijn eigen handelen leerde herkennen en inzicht kreeg in de drijfveren die mijn gedrag aanstuurden, kreeg ik weer vertrouwen en kon ik zelf de regie pakken richting mijn eigen doelen. Ik merkte dat ontwikkelen niet eens zozeer gaat over veranderen, maar meer over het zoveel mogelijk worden wie ik ben.

Na het behalen van mijn diploma HBO-Communicatie en HBO-Strategisch HRM heb ik me altijd bijgeschoold en verder verdiept, onder andere in ACT®. Daarnaast word ik ook zelf regelmatig gecoacht.

Mijn werk in verschillende HR-functies in diverse organisaties (variërend van grote corporates, financiële dienstverlening, MKB, agrarische sector, overheid, zorg tot onderwijs) heeft mij een brede kijk gegeven op uitdagingen van de organisatie in relatie tot het functioneren van medewerkers en teams.

De lessen die ik in mijn persoonlijke ontwikkeling, mijn werk, mijn leven en mijn studie leer, deel ik met veel liefde en plezier tijdens de interventies en trajecten die ik verzorg. Wat mij hierin kenmerkt is mijn ontvankelijkheid en transparantie in het contact, diepgang en mijn positieve blik op de toekomst. Ik ben betrouwbaar en blijf betrokken en toegewijd tot de klus geklaard is.

Dominique Knols

Communicatieadviseur | Content Manager Social Media

‘Volg je hart’
Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar wat kan het moeilijk zijn om er achter te komen wat jou daadwerkelijk drijft, waar je passie ligt en waarom je doet wat je doet. Vallen en opstaan, struikelen, en leren van elke stap. Dat is wat je vormt tot wie je bent. En wat heb ik dat aan den levende lijve ervaren! Mogen ervaren. Want het is een noodzakelijk proces om te weten wat je drijfveren zijn en waar je wel of niet gelukkig van wordt. ‘Volg je hart’ is mijn motto, en ‘als je iets doet dan doe je het goed’ is een goede tweede. En dat is precies waarom ik naast mijn baan als Communicatieadviseur bij de Open Universiteit ben gaan freelancen. Want als je ergens energie van krijgt is het ‘t communicatievak wel. En volgens mij is de cirkel dan rond… ik werk niet voor niets heel graag voor Amplitia. Mooie missie.

Claudia Stevens

Maatschappelijk werker arbeid en organisatie | Schuldhulpverlener

Mijn visie dat ieder leven zijn uitdagingen kent, ze vormen je. Mijn “uitdagingen” probeer ik te zien als kansen om te groeien. Ik ben betrokken, open, eerlijk en pragmatisch. Altijd vanuit respect voor elkaar, vandaar de naam van mijn praktijk “In Respect”.

Vanuit mijn expertise als maatschappelijk werker begeleid ik individuele medewerkers met psychosociale problemen. Mijn begeleiding kan bestaan uit voorlichting en advies, maar ook onderzoek, bemiddeling en consultatie. Men kan mij inzetten voor crisisinterventie en voor training aan medewerkers.

Problematieken waar mijn inzet helpend kan zijn:

  • hoge werkdruk;
  • psychische en/of fysieke stressklachten;
  • piekeren, lusteloosheid, slapeloosheid;
  • samenwerkingsproblemen met collega’s of leidinggevenden;
  • onzekerheid en spanning als gevolg van overplaatsing of een reorganisatie;
  • onzekerheid over de functie en het eigen functioneren;
  • problemen met persoonlijke effectiviteit, communicatie of assertiviteit;
  • re-integratie na langdurig ziekteverzuim;
  • privéproblemen die het werk beïnvloeden, zoals relatieproblemen of schuldenproblematiek.

Vanuit mijn ervaring in de revalidatiezorg van cliënten met gehoorproblemen (oa. Tinnitus en hyperacusis) bied ik deze doelgroep gespecialiseerde coaching. Doel kan zijn verbeteren van je energiebalans, omgaan met onzekerheid en gevoelens van onveiligheid, opbouw van zelfvertrouwen.

Animal Assisted Therapy: lichaams- en ervaringsgerichte coaching met inzet van therapiehond Flory. Honden zijn specialisten op het gebied van contact maken, het lezen van de ander, gedragsaanpassing en afstemmen van communicatie. Door met een hond te werken kom je letterlijk en figuurlijk in beweging, het maakt je creatiever en activeert. Tevens werkt het stressreducerend en door aanmaak van het gelukshormoon serotonine verbetert het je gemoedstoestand én het versterkt je zelfvertrouwen. Door samen te werken leer je veel over de invloed van de non-verbale communicatie en de lichaamstaal van jezelf en de ander. De coaching wordt als laagdrempelig ervaren door de speelsheid en humor in het samenwerken met de hond.

Methodieken: ACT-therapie, Natuurcoaching, Mindfullness, Rots en Watertraining, Faalangstreductietraining, Systeemgericht werken, Yucel en Dog Assisted Coaching.

Mark Verhaegen

Mark Verhaegen

Smartbeat

Smartbeat heeft als missie om een optimale leefstijl voor elk individu, inzichtelijk, concreet en haalbaar te maken.  Om de missie te bereiken combineren we fysiologische output (hartritme variabiliteit = HRV) met technologische ontwikkelingen, data-gedreven toepassingen en persoonlijke coaching.

In een wereld die steeds sneller verandert en waar technologische ontwikkelingen razendsnel gaan is welzijn en gezondheid van het individu een steeds belangrijk item aan het worden. Technologische ontwikkelingen maken het mogelijk om op een eenvoudige manier jezelf te monitoren. Net zoals je koorts meet met een thermometer, meten wij stress & herstel, slaap en fysieke inspanning met een HRV meter. Een heel klein apparaatje dat je enkele dagen op je lichaam draagt.

Eigenaar Mark is burn-out ervaringsdeskundige nadat hij te lang in een omgeving heeft gewerkt waarin zingeving, autonomie en meesterschap te weinig benut werd. Zijn sportieve en gezonde leefstijl heeft hem geholpen om de burn-out te verslaan.
Als Vitaliteit en Duurzaam inzetbaarheid consultant heeft hij veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. De visie die hij ontwikkelt heeft rondom Vitaliteit en DI wordt in Smartbeat gecombineerd met technologie en data. 

Reina

Reina Hertzdahl

Stem-, spreek en ademcoach

Na bijna 30 jaar zangpedagoog te zijn geweest heb ik mij gespecialiseerd in het coachen van mensen die letterlijk, maar ook figuurlijk moeite hebben hun stem te laten horen. Dat kan ervoor zorgen het gevoel te hebben niet gehoord of gezien te worden.

Het is zo essentieel dat een stem iemands gedachten en werkelijke gevoelens kan weergeven en verwoorden, zonder last te hebben van een brok in de keel, heesheid, stokkende ademhaling of heftige emoties. Waarom kan de een in prachtige jaloersmakende volzinnen assertief zijn en lukt een ander dat niet? Inzicht in die dynamiek blijkt vaak nuttig.

In een veilige, ongedwongen en vertrouwelijke sfeer werken we met behulp van praktische adem- en stemoefeningen, maar ook met coachgesprekken naar een bewuster, beter en eigen stemgebruik. Dit zal in veel gevallen bijdragen aan een goede communicatie, betere carrièrekansen en zelfontplooiing.